Spar 25%-45% på Julekits!

Gå på opdagelse i vores Julekits, med årets bedste rabatter!

Pak årets største besparelser ud, på dine yndlings genbrugelige produkter. Jule-besparelser til dig, julegodhed til planeten!

Se alle produkter

Vil du være med i kampen
mod engangsprodukter?

Vi startede LastObject, fordi vi tror på, at både du og planeten fortjener det bedste.
Vi laver genbrugelige produkter af høj kvalitet, i miljøvenlige materialer, som holder til at blive brugt tusindvis af gange, og som i gennemsnit er 10 gange bedre for miljøet end engangsprodukter.

Læs vores historie
Gratis E-bog

Zero-Waste Lifestyle

Vores nye og GRATIS e-bog, "Your Ultimate Guide to a Zero-Waste Lifestyle", er en omfattende guide til at reducere dit CO2-aftryk og leve et mere bæredygtigt liv.

Guiden er spækket med praktiske tips og råd om, hvordan du minimerer spild på alle områder af dit liv, fra indkøb og madlavning til rengøring og rejser. Med trinvise instruktioner, guides, der er nemme at følge, og nyttige ressourcer er denne e-bog perfekt til alle, der ønsker at reducere deres indvirkning på planeten og leve et mere miljøvenligt liv.

Download E-bog
Hvorfor vælge LastObject?

Klik på et produkt for at læse mere

Gør din cyklus grøn

Prisvindende bind. Bedre cyklus. Bedre følelse. Bedre planet!

Det er tid til at udskifte de traditionelle menstruationsbind. LastPad er et miljøvenligt og blødt alternativ, som du kan bruge igen og igen. Bindet er behageligt, bliver på sin plads, absorberer mere og er helt fri for skadelige kemikalier og giftstoffer. Føl dig sikker, mens du skåner miljøet for hundredvis af engangsbind!

Køb nu
Presse

Læs vores anmeldelser

“En vatpind, der kan gøres renmed vand og sæbe og rondeller, der kan bruges igen.”

“Gik tomhændede fra DR- program: Nu omsætter de for 33 millioner kroner”

“Isabel Aagaard har et mål, der giver mening. Det er at gøre jordkloden en tjeneste på bæredygtighedskontoen ved at udbrede personlige hygiejneprodukter, som kan genbruges”