Lastobject | Persondatapolitik

Persondatapolitik

Sidst opdateret: 11. april 2023


Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan dine personlige data indsamles, bruges og deles, når du besøger eller foretager et køb fra www.lastobject.com og de relaterede domænenavne (“Webstedet”). Læs venligst dette dokument omhyggeligt, før du indsender personlige data til os.

Hvad er dækket af denne privatlivspolitik?

Ejer af webstedet

Vores rolle som dataansvarlig

Hvilke personlige data vi indsamler, og hvordan vi bruger dem

Deling af dine personlige data

Internationale overførsler af personoplysninger

Spor ikke

Kommerciel kommunikation

Dine rettigheder til at få adgang til og administrere dine personlige data

Beskyttelse af personlige data

Opbevaringsperiode

Børn

Ændringer

Kontakt os


Ejer af webstedet

Webstedet ejes og drives af LastObject ApS med en registreret forretningsadresse Yderlandsvej 1, 2300 København S, Danmark, og firmaregistreringsnummer DK37924679. Vores databeskyttelsesansvarlige er Christian Holse.


Vores rolle som dataansvarlig

Vi handler i egenskab af en dataansvarlig med hensyn til de personlige data, der behandles via webstedet i forhold til den gældende databeskyttelseslovgivning, herunder den danske databeskyttelseslov og EU's generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Vi er ansvarlige for indsamlingen af dine personlige data via webstedet og deres videre brug. Vi træffer beslutninger om, hvilke typer af personoplysninger, der skal indsamles fra dig, de formål, som sådanne personoplysninger skal bruges til, de tredjeparter, som dine personoplysninger kan videregives til, og sørger for, at vi har et juridisk grundlag for at indsamle og bruge dine personlige data.


Hvilke personlige data indsamler vi, og hvordan vi bruger dem

Kilder til personlige data

Vi indhenter dine personlige data fra følgende kategorier af kilder:

  • Direkte fra dig. For eksempel, hvis du indsender dine personlige data på webstedet, eller når du kontakter os;
  • Direkte eller indirekte gennem din aktivitet på webstedet. Når du bruger webstedet, indsamler vi automatisk tekniske oplysninger om din brug af webstedet; og
  • Fra tredjeparter. Vi kan modtage oplysninger om dig fra tredjeparter, som du tidligere har givet dine personoplysninger til, hvis disse tredjeparter har et juridisk grundlag for at videregive dine personoplysninger til os (f.eks. til betalingsbehandlingsformål).

Automatisk indsamlede personlige og ikke-personlige data

Når du besøger webstedet, eller vores analysetjenesteudbydere indsamler automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Derudover indsamler vi oplysninger om de individuelle websider eller produkter, som du ser, hvilke websteder eller søgetermer, der henviste dig til webstedet, og information om, hvordan du interagerer med webstedet, mens du gennemser webstedet. Vi indsamler sådanne personlige og ikke-personlige data ved at bruge følgende teknologier:

  • "Cookies" er datafiler, der placeres på din enhed eller computer og ofte indeholder en anonym unik identifikator. For mere information om vores brug af cookies og hvordan man deaktiverer cookies, venligst < /span>se vores Cookiepolitik.
  • "Logfiler" sporer handlinger, der finder sted på webstedet, og indsamler data, herunder din IP-adresse, browsertype, internettjeneste udbyder, henvisnings-/afslutningssider og dato-/tidsstempler.
  • "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer, der bruges til at registrere oplysninger om, hvordan du browser webstedet.

Vi bruger dine sådanne informationsdata til følgende formål:

  • At analysere, hvordan du bruger webstedet;
  • At undersøge relevansen, populariteten og engagementsraten for indholdet, der er tilgængeligt på webstedet;
  • For at forbedre og optimere vores websted (for eksempel ved at generere analyser om, hvordan vores kunder browser og interagerer med webstedet, og for at vurdere succesen af vores marketing- og reklamekampagner);
  • For at undersøge og hjælpe med at forhindre fejl, sikkerhedsproblemer og misbrug; og
  • At udvikle og levere yderligere funktioner til webstedet og vores nye tjenester.

Det juridiske grundlag, som vi stoler på, er 'forfølgelse af vores legitime forretningsinteresser' (for at analysere, vokse og beskytte vores virksomhed) og 'dit samtykke' (for ikke at -vigtige cookies).

Personlige data, som du indsender til os

  • Kontooplysninger. Når du registrerer din brugerkonto på webstedet, indsamler vi dit fornavn, efternavn, e-mailadresse og adgangskode. Vi henviser til disse oplysninger som "Kontooplysninger". Vi bruger dine kontooplysninger til at registrere og vedligeholde din brugerkonto, facilitere dine ordrer, kontakte dig om nødvendigt og vedligeholde vores forretningsregistre. Det juridiske grundlag, som vi stoler på, er 'at udføre en kontrakt med dig' og 'forfølger vores legitime forretningsinteresser' (for at administrere vores forretning). Vi beholder dine kontooplysninger, indtil du sletter din brugerkonto.
  • Ordreoplysninger. Wnår du foretager et køb eller forsøger at foretage et køb via webstedet, indsamler vi visse oplysninger fra dig, herunder dit navn, virksomhed, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsoplysninger (inklusive kreditkortnumre og PayPal-oplysninger, e-mailadresse og telefonnummer. Vi henviser til disse oplysninger som "Ordreinformation". Vi bruger dine ordreoplysninger til at sende dig dine ordreopdateringer, levere dine ordrer, behandle dine betalinger, kontakte dig om nødvendigt, informere dig om vores særlige tilbud, vedligeholde vores virksomhedsregistre, og sskabe ordrer for potentiel risiko eller bedrageri. Det juridiske grundlag, som vi stoler på, er 'at udføre en kontrakt med dig' og 'forfølger vores legitime forretningsinteresser' (for at administrere og beskytte vores forretning). Vi opbevarer dine ordreoplysninger, indtil du sletter din brugerkonto, medmindre vi ved lov er forpligtet til at opbevare oplysninger til regnskabs- og forretningsoptegnelser.
  • Forespørgsler. Når du kontakter os via e-mail, indsamler vi dit navn, din e-mailadresse og alle oplysninger, som du beslutter at inkludere i din besked. Vi bruger sådanne data til at besvare dine henvendelser. Det juridiske grundlag, som vi stoler på, er 'forfølger vores legitime forretningsinteresser' (dvs. at vokse og promovere vores forretning) og 'dit samtykke' (til valgfri personlige data). Vi gemmer sådanne data, indtil du holder op med at kommunikere med os.
  • Nyhedsbrev. Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, indsamler vi din e-mailadresse. Vi bruger din e-mailadresse til at levere dig det ønskede nyhedsbrev. Det juridiske grundlag, som vi stoler på, er 'dit samtykke'. Vi gemmer din e-mailadresse i vores nyhedsbrevsdatabase, indtil du afmelder dig vores nyhedsbreve.

Aggregerede og afidentificerede data

Hvis vi kombinerer dine ikke-personlige data med visse elementer af dine personlige data, og en sådan kombination giver os mulighed for at identificere dig som en fysisk person, vil vi håndtere sådanne aggregerede data som persondata. Hvis dine personlige data afidentificeres på en måde, så de ikke længere kan associeres med en fysisk person, vil de ikke blive betragtet som personlige data, og vi kan bruge dem til ethvert forretningsformål.


Deling af dine personlige data

Vi deler dine personlige data med tredjeparter (vores processorer), der hjælper os med at sunderstøtte vores forretning, drive og vedligeholde webstedet, behandle betalinger, levere dine ordrer, udføre analyser og sende vores e-mails. Vi sælger ikke dine personlige data til tredjeparter. Videregivelsen er begrænset til de situationer, hvor dine personoplysninger er nødvendige til følgende formål:

  • Sikring af, at webstedet fungerer korrekt;
  • Sikring af levering af dine ordrer;
  • Forsyner dig med de ønskede oplysninger;
  • Forfølger vores legitime forretningsinteresser;
  • Håndhævelse af vores rettigheder, forebyggelse af svindel og sikkerhedsformål;
  • Udførelse af vores kontraktlige forpligtelser; eller
  • Hvis du giver dit forudgående samtykke til en sådan videregivelse.

Liste over vores databehandlere

Vi bruger et begrænset antal databehandlere. Vi vælger dem kun, hvis de er enige om at sikre et passende niveau af beskyttelse af dine personlige data, som er i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og de gældende databeskyttelseslove. De databehandlere, der har adgang til dine personoplysninger, er:

  • Vores udbydere af hostingtjenester En i Sverige og Shopify i Canada;
  • Vores cloud storage-tjenesteudbydere Google BigQuery beliggende i EU og Google Drive i USA;
  • Vores databasetjenesteudbydere Skubana, Kickstarter, IndieGogo, Backerkit og Crowdox beliggende i USA;
  • Vores nyhedsbrevstjenesteudbyder Klaviyo beliggende i USA;
  • Vores marketingtjenesteudbydere Facebook-annoncer, Google-annoncer, Bing-annoncer, Instagram, Pinterest, TikTok, Snapchat og LinkedIn findes i USA;
  • Vores annonceringstjenesteudbyder Google Customer Match beliggende i USA;
  • Vores analysetjenesteudbydere Google Analytics og Google Datastudio beliggende i USA;
  • Vores betalingstjenesteudbydere Withreach (UK), Shopify Pay (Canada), Paypal og Braintree (Luxembourg);
  • Vores live chat-tjenesteudbyder Gorgias beliggende i USA;
  • Vores databehandlingsudbydere Zapier og Stitch i USA, og Supermetrics i Finland;
  • Vores forsendelsesudbydere ShipBob, LinkLogistics i USA, Floship og Aftership i Hong Kong, og ProFS placeret i Storbritannien;
  • Vores leveringstjenesteudbydere DHL, UPS, FedEx, GLS, Postnord, Royalmail og andre; og
  • Vores uafhængige entreprenører og konsulenter.

Juridiske anmodninger

Endelig kan vi også dele dine personlige data for at overholde gældende love og regler, reagere på en stævning, ransagningskendelse eller anden lovlig anmodning om oplysninger, vi modtager, eller på anden måde beskytte vores rettigheder.

Videregivelse af ikke-personlige data

Dine tekniske (ikke-personlige) data kan videregives til tredjeparter til ethvert formål. For eksempel kan vi dele det med kundeemner eller partnere til forretnings- eller forskningsformål, for at forbedre webstedet, svare på lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder eller udvikle nye produkter og tjenester.

Efterfølgere

I tilfælde af at webstedet sælges helt eller delvist, vil vi give dine personlige data til en køber eller efterfølgende enhed og anmode efterfølgeren om at håndtere dine personlige data i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Vi giver dig besked om eventuelle ændringer af den dataansvarlige.

Sælg personlige data

Vi sælger ikke dine personlige data direkte til tredjeparter. Nogle af dine personlige data, herunder online-id'er (f.eks. cookie-genererede data og IP-adresser) kan dog blive brugt til reklame-, markedsførings- og indtægtsgenereringsformål (f.eks. programmatisk annoncering, retargeting, tredjepartsmarkedsføring, profilering eller krydsning -enhedssporing). For at sikre, at du har fuld gennemsigtighed og kontrol over dine personlige data, giver vi dig mulighed for at administrere dine personlige data, der bruges til sådanne formål som beskrevet i vores Cookiepolitik.


Internationale overførsler af personoplysninger

Nogle af vores databehandlere, der er anført ovenfor, er placeret uden for det land, hvor du bor. Hvis du for eksempel er bosat i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), skal vi muligvis overføre dine personoplysninger til jurisdiktioner uden for EØS. I tilfælde af at det er nødvendigt at foretage en sådan overførsel, vil vi sørge for, at den jurisdiktion, hvor modtagerens tredjepart befinder sig, garanterer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for dine personoplysninger, eller vi indgår en databehandleraftale med den respektive tredjepart, der sikrer sådan beskyttelse. Vi overfører ikke dine personlige data internationalt, hvis der ikke kan gives et passende beskyttelsesniveau.


Spor ikke

Bemærk venligst, at vi ikke ændrer vores websteds dataindsamling og brugspraksis, når vi ser et Don't Track-signal fra din browser.


Kommerciel kommunikation

Nyhedsbreve

Hvis vi har din e-mailadresse, kan vi fra tid til anden sende dig et nyhedsbrev, der informerer dig om den seneste udvikling relateret til webstedet, vores produkter og særlige tilbud. Du vil modtage vores nyhedsbreve i følgende tilfælde:

  • Hvis vi modtager dit udtrykkelige ("opt-in") samtykke til at modtage marketingmeddelelser; eller
  • Hvis du frivilligt tilmelder dig vores nyhedsbrev via nyhedsbrevsboksen på webstedet; eller
  • Hvis vi beslutter os for at sende dig oplysninger, der er tæt relateret til tjenester, som du allerede bruger.

Fravalg

Du kan til enhver tid fravælge at modtage vores kommercielle kommunikation gratis ved at klikke på linket "afmeld" i vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os direkte.

Sporingspixels

Nyhedsbrevene, der sendes af os, kan indeholde sporingspixels, der giver os mulighed for at analysere vores marketingkampagner. Tracking pixels giver os mulighed for at se, om du har åbnet nyhedsbrevet, og hvilke links du har klikket på. Vi bruger sådanne oplysninger til at udføre analyser og forfølge vores legitime forretningsinteresser.

Servicerelaterede meddelelser

Hvis det er nødvendigt, sender vi dig vigtige informationsmeddelelser, såsom bekræftelseskvitteringer, betalingsoplysninger, ordreopdateringer, tekniske e-mails og andre administrative spørgsmål. Bemærk venligst, at sådanne meddelelser sendes på "hvis det er nødvendigt", og de falder ikke inden for rammerne af kommerciel kommunikation, der kan kræve dit forudgående samtykke. Du kan ikke fravælge servicerelaterede meddelelser.

Kundematch

Hvis du giver os dit samtykke til vores kommercielle kommunikation, eller vi har et andet juridisk grundlag for at sende dig vores salgsfremmende meddelelser (som beskrevet ovenfor) eller køre vores målrettede annoncering, kan vi bruge Kundematch. Kundematch er en reklametjeneste leveret af Google LLC i USA. Denne tjeneste giver os mulighed for at matche din e-mailadresse og andre data, som vi indsamler via webstedet, med de data, Google har om dig. Som et resultat kan du se skræddersyet annoncering, der kan være interessant for dig via Googles annonceringsnetværk. Sådan annoncering kan være baseret på dine interesser, søgeord eller lignende demografiske oplysninger. Bemærk venligst, at vi ikke matcher din e-mailadresse, hvis vi ikke har et juridisk grundlag for at gøre det. Du kan kontrollere, hvordan skræddersyet annoncering vises for dig eller fravælge sådanne annoncer ved at konsultere:

Facebook hashing

Vi bruger Facebook-hashing til analyseformål. Hashing er en kryptografisk sikkerhedsmetode, der betyder at omdanne din e-mailadresse til et unikt nummer og sende det nummer til Facebook. Bagefter sammenlignes dette tal med de hash-data, som Facebook har om dig. Hvis der er et match, kan du blive tilbudt vores produkter, der kan være interessante for dig, uden at vide hvem du egentlig er. Sådan hashing hjælper os med at beskytte dine personlige data, mens vi udfører vores marketingkampagner.

Dine rettigheder til at få adgang til og administrere dine personlige data

Ydu har ret til adgang og administrere de personlige data vi holder om dig og beder om, at dine personlige data bliver rettet, opdateret eller slettet (medmindre, i meget begrænsede tilfælde, den gældende lov bestemmer andet) .

Listen over dine rettigheder

  • Ret til indsigt: du kan få en kopi af dine personlige data, som vi opbevarer i vores systemer og en liste over formål, som dine personoplysninger behandles til;
  • Ret til berigtigelse: du kan rette unøjagtige personoplysninger, som vi har om dig;< /span>
  • Ret til sletning ('ret til at blive glemt'): du kan bede os om at slette dine personlige data fra vores systemer;
  • Ret til begrænsning: du kan bede os om at begrænse behandlingen af dine personlige data;
  • Ret til dataportabilitet: du kan bede os om at give dig en kopi af din persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og flytte disse persondata til en anden databehandler;
  • Ret til indsigelse: du kan bede os om at stoppe behandlingen af dine personlige data; span>
  • Ret til at trække samtykke tilbage: du har ret til at wtræk dit samtykke tilbage, hvis du har givet et; eller
  • Ret til at klage: du kan indsende din klage om vores behandling af dine personlige data.

Hvordan udøver du dine rettigheder?

Hvis du ønsker at udøve nogen af dine rettigheder, bedes du kontakte os via e-mail på hej@lastobject.dk eller pr. post (du kan finde vores postadresse på slutningen af denne privatlivspolitik) og forklar din anmodning i detaljer. For at verificere legitimiteten af din anmodning kan vi bede dig om at give os en identificerende oplysning, der gør det muligt for os at identificere dig i vores system. Vi besvarer din anmodning inden for en rimelig tidsramme, men senest 2 uger.

Klager

Hvis du ønsker at indgive en klage over den måde, vi behandler dine personlige data på, beder vi dig venligst kontakte os først og give udtryk for dine bekymringer. Hvis vi modtager din klage, vil vi undersøge den og give dig vores svar så hurtigt som muligt. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet af din klage, har du ret til at indgive en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed.

Ikke-forskelsbehandling

Vi diskriminerer ikke dig, hvis du beslutter dig for at udøve dine rettigheder. Det betyder, at vi ikke vil (i) nægte nogen varer og tjenester, (ii) opkræve forskellige priser fra dig, (iii) nægte rabatter eller fordele, (iv) pålægge bøder eller (v) give dig tjenester af lavere kvalitet.


Beskyttelse af personlige data

Sikkerhedsforanstaltninger

Vi implementerer organisatoriske og tekniske informationssikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod tab, misbrug, uautoriseret adgang og videregivelse. De sikkerhedsforanstaltninger, vi har taget, omfatter:

  • Adgangskontrol;
  • Sikrede netværk;
  • SSL-protokol;
  • Stærke adgangskoder;
  • Anonymisering af personlige data (når det er muligt); og
  • Omhyggeligt udvalgte databehandlere.

Sikkerhedsbrud

Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine personlige data, i betragtning af karakteren af kommunikations- og informationsbehandlingsteknologi og internettet, kan vi ikke holdes ansvarlige for nogen ulovlig ødelæggelse, tab, brug, kopiering, ændring, lækage og forfalskning af dine personlige data, som er forårsaget af omstændigheder, der ligger uden for vores rimelige kontrol. I tilfælde af at der opstår et alvorligt brud, vil vi træffe rimelige foranstaltninger for at afbøde bruddet, som krævet af den gældende lovgivning. Vores ansvar for ethvert sikkerhedsbrud vil være begrænset i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov.


Opbevaringsperiode

Opbevaring af personlige data

Vi gemmer kun dine personlige data i vores systemer, så længe sådanne personlige data er påkrævet til formålene beskrevet i denne privatlivspolitik, eller indtil du anmoder os om at slette dine personlige data, alt efter hvad der kommer først. Efter at dine personlige data ikke længere er nødvendige til dets primære formål, og vi ikke har et andet juridisk grundlag for at opbevare dem, sletter vi sikkert dine personlige data fra vores systemer.

Opbevaring af ikke-personlige data

Vi opbevarer ikke-personlige data vedrørende dig, så længe det er nødvendigt til formålene beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi kan f.eks. opbevare det i det tidsrum, der er nødvendigt for, at vi kan forfølge vores legitime forretningsinteresser, udføre revisioner, overholde (og demonstrere overholdelse af) juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler.

Opbevaring som krævet ved lov

I visse tilfælde er vi ved lov forpligtet til at gemme dine personlige data i en bestemt periode (f.eks. skal dine betalingsdata gemmes til forretningsoptegnelser eller regnskaber formål). Derfor opbevarer vi dine personlige data i den periode, der er fastsat i den gældende lovgivning, og sletter dem sikkert, så snart den nødvendige opbevaringsperiode udløber.


Børn

Webstedet er ikke beregnet til brug af børn (dvs. personer, der er mindreårige i deres bopælsland). Derfor indsamler vi ikke bevidst mindreåriges personoplysninger. Hvis du som forælder eller værge for et barn bliver opmærksom på, at barnet har afgivet sine personoplysninger til os, bedes du kontakte os med det samme. Vi sletter dit barns personlige data fra vores systemer uden unødig forsinkelse.


Ændringer

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle for eksempel ændringer i vores praksis eller af andre operationelle, juridiske eller regulatoriske årsager. Vi opfordrer dig til at læse vores privatlivspolitik for at holde dig orienteret. For væsentlige væsentlige ændringer i privatlivspolitikken eller, hvor det kræves af gældende lov, kan vi søge dit samtykke. Datoen for den sidste ændring er altid angivet øverst i privatlivspolitikken.


Kontakt os

For mere information om vores privatlivspraksis, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil udnytte dine rettigheder, kontakt os venligst via e-mail på hej@lastobject.dk.

Alternativt kan du sende os et brev med posten på LastObject ApS, Yderlandsvej 1, 2300 København S, Danmark.