Lastobject | Sustainability

Gratis levering fra 300kr

0
Kilo

Affald Elimineret

0
Produkter

Engangsprodukter elimineret

0
Kilo

Plastik stoppet fra at komme i havene

At være LAST betyder at sætte planeten og menneskene først

LastObject er blevet skabt til at gøre op med 'brug og smid væk'-kulturen. Vi erstatter engangsprodukter med genbrugelige produkter. Og det gør vi, fordi vi ønsker at befri vores PLANET og verdenshave fra den skadelige engangsplastik - og på den måde også være en del af løsningen på klimakrisen. Vi skaber PRODUKTER, som du elsker at bruge og genbruge, så det bliver nemt for dig at træffe miljøvenlige valg i hverdagen. På vores rejse ønsker vi at give MENNESKER på tværs af landegrænser et arbejde med mening - og skabe et fantastisk arbejdsmiljø.

LastObject er B Corp-certificeret

LastObject er B Corp-certificeret

LastObject er B Corp-certificeret, og det betyder, at vi har forpligtet os til at leve op til høje standarder - miljømæssigt, socialt og i forhold til gennemsigtighed. B Corp-certificeringen er altså et bevis på, at vi tager et særligt ansvar for miljøet og for mennesker.

Det betyder også, at vi er en del af et globalt fællesskab af formålsdrevne virksomheder, der arbejder for at skubbe mere end 150 industrier i over 80 lande i en mere bæredygtig retning. Hvor succes ikke kun er bundet op på grønne tal på bundlinjen - men også på at sikre medarbejdertrivsel, mangfoldighed, og at vi tænker bæredygtighed ind i alle de beslutninger, vi tager.

Let's Dive A Little Deeper...

Planet

En Planet For Vores Fremtidige Generationer

At redde planeten og vores verdenshave fra engangsprodukter

Engangsprodukter har en stor indvirkning på miljøet. Ved første øjekast kan de virke harmløse, men de gør stor skade, når de ender i naturen. Vores mission er at stoppe engangsprodukter ved at lave genbrugelige, miljøvenlige og lækre alternativer.

At være en del af løsningen på klimakrisen

Global opvarmning (især fra CO2) og plastikforurening i verdenshavene (bl.a. fra engangsprodukter) er to af de største trusler mod vores planet. Indtil videre har vi været med til at sikre, at mere end 5.700 tons CO2 ikke kommer ind i vores atmosfære. Det kan vi godt være lidt stolte over :)

At støtte op om bevægelsen for mere genbrug og genanvendelse

Vi tror på, at hver enkelt af os har magten til at skabe en positiv forskel, og at brug af langtidsholdbare, genbrugelige produkter er et vigtigt skridt mod en grønnere fremtid. Vi ønsker at uddanne, informere og inspirere til forandring i alt, hvad vi gør.

We Want To Make The World And Its People A Little Happier Than Before.

Produkter

Produkter, der gør miljøvenlige valg nemme

Produkter, du elsker at bruge og genbruge

For at gøre det nemmere at træffe miljøvenlige valg i hverdagen skaber vi produkter, som vores kunder føler sig trygge ved og har lyst til at bruge igen og igen. Vi lytter til den feedback, som kommer fra vores kunder og arbejder hele tiden på at gøre produkterne endnu bedre.

Design, der holder i lang tid

Når vi udvikler nye produkter, er ét af de vigtigste krav, at produktet skal være langtidsholdbart. De fleste af vores produkter er blevet testet til at kunne bruges over 1000 gange.

Materialer, som minimerer vores miljøpåvirkning

For at minimere vores belastning af miljøet vælger vi materialer som f.eks. træfiber, pap og økologisk bomuld, der alle kan komposteres. Langt størstedelen af den bomuld, vi bruger, er certificeret økologisk. Vi bruger også genanvendt plastik fra havet, så vi samtidig hjælper med at fjerne noget af det affald, som allerede findes derude - og undgår at producere ny plastik.

We Succeed When We Make Reusable The Standard That Everyone Loves To Use.

Mennesker

Mennesker, Der Inspirerer Til En Bedre Verden

Inkluderende og mangfoldig kultur

Inklusion og mangfoldighed er noget, vi virkelig tror på og arbejder for at skabe. Vi er et team af mennesker med forskellige baggrunde og nationaliteter, og vi stræber efter en ligelig kønsfordeling. Vi ønsker at inspirere til en bedre verden - og derfor er “at inspirere” også én af vores vigtigste værdier.

Skabe gode arbejdsmuligheder på tværs af planeten

For os er det vigtigt at skabe jobmuligheder i hele verden, og vi har derfor mange forskellige nationaliteter i vores virksomhed. Vi sørger for fair løn og en sund balance mellem arbejde og privatliv. Det gælder ikke kun vores egne ansatte, men også vores leverandører, der bl.a. skal følge vores Supplier Code of Conduct, som er baseret på OECD Guidelines for multinationale virksomheder. Det omfatter menneske- og arbejdstagerrettigheder og miljø- og antikorruptionsprincipper.

Fantastisk arbejdsmiljø

Et af LastObjects vigtigste aktiver er vores arbejdsmiljø, som alle skal trives i. Når alle er glade, er det meget nemmere at stå sammen om at gøre en forskel for vores planet.